May 31, 2023

Terima Komisen Pertama Affiliate Tim Infokerjaya

Terima Komisen Pertama Affiliate Tim Infokerjaya | Selain menyertai program affiliate klikjer.com, saya juga melibatkan diri untuk niche kerjaya pula. Kali ini, dengan program affiliate ebook Tim Infokerjaya.
Tim Infokerjaya merupakan laman yang menyediakan rujukan-rujukan kerjaya berbentuk Ebook Digital dalam format pdf. Kebanyakkan produk yang dijual disini amat berguna untuk rujukan Temuduga, Panduan Peperiksaan, dan sebagainya.
Syukur, kali ini dapat komisen dari Affiliate Tim Infokerjaya hasil pembelian Produk : U29 Pakej Super bernilai RM60. Maka, komisen yang saya dapat berjumlah RM30, iaitu 50 peratus daripada harga jualan produk.

Siapa yang tak seronok? seronok weiii..rasa nak beli Dinner Plate kepci saja haha..blogger part-time macam saya pun boleh jana pendapatan sampingan walaupun sedikit tapi amat berbaloi dengan usaha dan sekurang-kurangnya dah menjumpai cara untuk menghasilkan artikel memancing calon peperiksaan atau calon temuduga agar mendapatkan produk tersebut.
Daftar Affiliate Tim Infokerjaya Sekarang – Daftar Sini

Senarai Ebook Berguna Untuk Pencari Pekerjaan dan Calon Temuduga

+ Ebook Rujukan Utama – Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41
+ Ebook Exam Online Separa Perubatan
+ Ebook Rahsia Membuat Resume Kerja
+ Ebook Direktori Lengkap 241 Agensi Kerajaan Di Malaysia
+ Ebook Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan

Dan, ada banyak lagi…

Terpulanglah kepada anda nak promote yang mana satu. Kalau nak menjana pendapatan sampingan macam saya, daftar percuma sahaja disini.

Daftar Affiliate Tim Infokerjaya Sekarang – Daftar Sini

11 thoughts on “Terima Komisen Pertama Affiliate Tim Infokerjaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *