May 31, 2023

Terima Komisen Ketiga Affiliate Tim Infokerjaya

Terima Komisen Ketiga Affiliate Tim Infokerjaya | Syukur, ini adalah kali ketiga berjaya mendapatkan komisen daripada program affiliate kerjaya Tim Infokerjaya. Cabaran selama 7 hari untuk Pakej Rujukan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan pada awal bulan Mac lalu boleh dikatakan MUSTAHIL bagi saya yang masih newbie dalam affiliate.
Bukan mudah! bersaing dengan blogger niche kerjaya memang sangat-sangat mencabar. Kali ini  saya berjaya menjual 5 pakej rujukan peperiksaan online latihan separa perubatan, dan inilah hasilnya..tak banyak tapi cukup untuk beli pampers anak 4 pek untuk jenama MamyPoko Pants. hehe..
Kalau dapat duit macam ni, saya beranggapan ini rezeki anak saya. Beli barangan baby lagi bermanfaat daripada kegunaan saya sendiri.
Terima kasih Tim Infokerjaya kerana memberi peluang kepada saya menjana pendapatan sampingan melalui ebook-ebook panduan kerjaya yang diterbitkan. Terima kasih juga sebab duit komisen dah masuk dalam akaun saya petang tadi..
Jika anda berminat menjana pendapatan sampingan melalui blog, anda bolehlah daftar sini – Daftar Affiliate Tim Infokerjaya
Berminat buat duit dengan blog tapi belum ada blog sendiri? 

[ Baca ] – Belajar Buat Blog Dengan Mudah 

Semoga panduan belajar buat blog tersebut membantu anda menghasilkan blog dengan cara mudah nanti.

9 thoughts on “Terima Komisen Ketiga Affiliate Tim Infokerjaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *