July 31, 2021

Terima Komisen Affiliate Klikjer Julai 2016

Saya mula menyertai affiliate klikjer ini pada bulan Jun 2016. Syukur, akhirnya dapat juga komisen melalui affiliate klikjer. Walaupun jumlahnya tak banyak tapi cukup untuk memberi semangat untuk saya buat duit dengan blog. Kalau kena dengan caranya, pasti income akan bertambah lagi lepas ni. 

Cara Buat Duit Dengan Affiliate Klikjer.com

Untuk buat duit dengan affiliate klikjer, anda hanya perlu mendaftar sekali seumur hidup dan percuma. (boleh daftar sini – Daftar Klikjer ) . Kemudian, promosikan berpuluh-puluh Ebook yang berkualiti daripada laman affiliate klikjer ini. Setiap Ebook yang anda promosikan disertakan bahan-bahan promosi seperti banner, teks iklan, dan link email. Semuanya bergantung kepada usaha anda untuk mempromosikan produk Ebook tersebut.

Cara Promosi 

Ada banyak cara promosi, antaranya adalah melalui blog, facebook, atau twitter dan mungkin juga ada cara lain yang anda fikirkan boleh untuk promote link affiliate produk tersebut. Bagi saya, blog dan facebook adalah cara yang mudah untuk menarik pembaca untuk membeli Ebook ni.
Setiap jualan Ebook melalui link affiliate anda, komisen sebanyak 70% daripada harga Ebook akan diberikan kepada anda. Komisen akan dikreditkan automatik pada 1-5hb setiap awal bulan bagi komisen bulan sebelumnya.
Hasil Jualan Ebook Bulan Julai 2016

Telah Dikreditkan 06 Ogos 2016

Sebagai Penulis atau Sebagai Affiliate??
Dengan klikjer.com, anda boleh memilih cara mana untuk buat duit. Sebagai penulis atau sebagai affiliate? bagi saya, sebagai affiliate saja dulu, nak jadi penulis agak jauh untuk dicapai. Berbakat dalam penulisan, boleh cuba tips dan Rahsia Penulis Yang Berjaya , tidak mustahil hasil karya anda terjual laris di klikjer.com suatu hari nanti.
Antara Ebook yang dijual dilaman affiliate klikjer.com adalah:

Panduan Lulus MUET
Panduan Lulus Temuduga Kerja Kerajaan
Rahsia Penulis Berjaya
Rahsia Import Barang Dari China-Taobao.com

Ada banyak lagi Ebook selain daripada yang saya tuliskan diatas ni, memang sangat-sangat membantu mereka yang memerlukan panduan dan tip perniagaan dan juga temuduga kerja kerajaan.
Jika anda berminat dan mahu mencuba menjana pendapatan melalui affiliate macam saya, jom daftar sebagai affiliate klikjer.com disini. – Daftar Affiliate Klikjer

3 thoughts on “Terima Komisen Affiliate Klikjer Julai 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *