May 31, 2023

Teks Penuh Intipati Dan Ucapan Pembentangan Bajet 2017

Teks Penuh Initipati Dan Ucapan Pembentangan Bajet 2017 | Ucapan Pembentangan Bajet Tahun 2017 baru sahaja selesai sebentar tadi. Banyak penambahbaikan, peruntukkan, dan perbelanjaan yang menjurus kepada kemajuan negara dan kesejahteraan rakyat Malaysia.

Teks Ucapan Pembentangan Bajet 2017

Bagi memudahkan anda yang mahu memuat turun teks ucapan pembentangan penuh Bajet 2017 yang disampaikan Perdana Menteri Malaysia, YAB Dato’ Sri Mohd Najib Bin Tun Haji Abdul Razak. Disini saya kongsikan dengan anda, teks ucapan penuh pembentangan Bajet 2017.

Intipati Bajet Tahun 2017

Manakala, untuk melihat Intipati Bajet 2017 anda boleh membaca atau memuat turun pdf tersebut dibawah ini.

Semoga dengan inisiatif kerajaan ini dapat meringankan bebanan rakyat Malaysia khususnya. Dalam Intipati Bajet 2017 ada dinyatakan kenaikan pemberian Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M). Bagi yang layak, tahniah kepada yang tak dapat jangan risau, ada rezeki lain untuk kita nanti ehehee..

Semoga membantu!..

4 thoughts on “Teks Penuh Intipati Dan Ucapan Pembentangan Bajet 2017

  1. janji-janji Melayu ja ni..tu pembangunan daerah kelahiran sy Kota Belud Sabah, last2 terbengkalai katanya kehabisan sumber wang..em em emm ni katanya GST naik lagi 8%..elok sangatla tu, makin merana la rakyat. #kecewa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *