May 31, 2023

Senarai Pemasang Berdaftar MYTV Dekoder

Senarai Pemasang Berdaftar MYTV Dekoder. Sudahkah anda menyemak status penerima Dekoder MYTV Percuma? Untuk pengetahuan anda, pemilihan penerima dekoder percuma mytv ini dipilih secara random dikalangan 2 juta penerima terbawah dalam Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) 2016 dan mereka adalah beralamat dikawasan liputan DTT.
Senarai Pemasang Berdaftar MYTV Dekoder
Penerima Dekoder MYV Basic dan MYTV Advance dinasihatkan untuk memasang decoder ini sendiri dengan merujuk pada cara-cara pemasangan decoder MYTV yang di lampirkan dalam kotak decoder MYTV tersebut.

Semak Nama Penerima Dekoder MYTV – Semak Sini

Panduan Pemasangan Dekoder MYTV – Baca Panduan


Namun, jika anda memerlukan bantuan untuk memasang decoder mytv ini anda boleh menghubungi mana-mana syarikat pemasang yang berdaftar dengan kadar bayaran standard sebanyak RM180 beserta dengan pemasangan antenna luaran. Walaubagaimanapun, sekiranya anda memerlukan perkhidmatan lain selain pemasangan ini pihak pemasang berhak mengenakan caj tambahan minimum RM50.

Berikut adalah senarai syarikat pemasang decoder MYTV mengikut negeri – Lihat senarai disini
Sebarang pertanyaan atau kemusyikilan, sila hubungi:-
MYTV Broadcasting Sdn Bhd (897549-X)
2271, Jalan Usahawan 2,
Cyber 6, 63000 Cyberjaya,
Selangor Darul Ehsan
Pusat Khidmat Pelanggan
1300-80-6988
careline@mytvbroadcasting.my
Nikmati siaran berkualiti tinggi percuma untuk anda. Jika anda tidak berjaya terpilih sebagai penerima Dekoder MYTV Percuma, anda boleh membeli Dekoder MYTV Advance di mana-mana penjual berdaftar seluruh Malaysia.

Perhatian:  Anda kini boleh membeli dekoder MYTV sekarang TANPA SST pada harga RM 187 secara online menerusi Shopee.  Klik di sini untuk pembelian secara online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *