May 30, 2023

Senarai Harga Kasut Sekolah Warna Hitam

Berapa harga kasut sekolah warna hitam? Seperti yang kita sedia maklum, penggunaan kasut sekolah berwarna hitam telah dibolehkan untuk dipakai menggantikan kasut sekolah warna putih.
Namun, penggunaan kasut ini bukanlah wajib! Tetapi kasut hitam ni sememangnya boleh memudahkan ibu bapa untuk mencuci kerap kali dan membeli kasut terlalu banyak pasang untuk anak mereka. 
Berikut adalah kenyataan Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) mengenai pelaksanaan kasut sekolah warna hitam ini.
Senarai Harga Kasut Sekolah Warna Hitam
Viral di media sosial dan surat khabar mengenai harga pasaran kasut sekolah warna putih dan hitam. Perbandingan tersebut ketara dengan perbezaan harga yang amat jelas menunjukkan kasut warna hitam lebih mahal berbanding kasut warna putih. Adakah ianya teknik peniaga untuk menaikkan harga kasut hitam?
Senarai Harga Kasut Sekolah Warna Hitam
Berdasarkan gambar diatas ni..
Kasut Jenama Pallas
Hitam : RM41.99-RM47.90
Putih: RM23.00-RM33.00
Kasut Jenama Kikilala
Hitam : RM33.50
Putih: RM22.00
Kasut Jenama Edwin
Hitam : RM44.90
Putih: RM29.00
Kasut Jenama New Star
Hitam : RM32.70
Putih: RM23.90
Ada tak jenama kasut hitam lain? Ada lagi pilihan lain, laman web dibawah menjual kasut hitam dan kasut sukan dengan harga berpatutan..

Kalau nak cari kasut sekolah hitam sambil berjalan-jalan cuci mata, carilah di supermaket berhampiran anda ye..promosi jualan sempena Hari Krismas dan Cuti Sekolah masih berlangsung sekarang ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *