May 30, 2023

Promosi Allurelady – Beli Tudung Raya 2017

Beli Tudung Raya 2017 | Lebih kurang 2 bulan lagi, Hari Raya Aidilfitri akan menjelang tiba. Saya pasti ramai wanita-wanita diluar sana dah mula mencari pakaian dan keperluan untuk raya nanti. Berbelanja dengan bijak, beli awal lagi bagus daripada beli disaat-saat kemuncak yang semuanya akan sesak.
Promosi hari raya di shopping mall rasanya belum start lagi. Tetapi, ada jualan online sudah memulakan kempen jualan mereka. Maklumlah, rakyat Malaysia memang gemar membeli secara atas talian. Kajian mendapati rakyat Malaysia gemar membeli online pada pukul 11 pagi sehingga 3 petang dan 7 malam sehingga 12 tengah malam.
Promosi Allurelady - Beli Tudung Raya 2017
Sempena raya 2017, tudung Allurelady akan membuat promosi. Promosi jualan tudung Allurelady ini membolehkan anda membeli tudung 3 helai dengan harga RM120 sahaja. Dimana penjimatan sebanyak RM15, daripada harga asal RM45 sehelai.
Koleksi Tudung Allurelady
Sebelum anda membeli tudung Allurelady ini, jom tengok beberapa koleksi tudung Allurelady yang memang menarik dan cantik-cantik.
Rosella Instant Shawl – Black Brown
Rosella Instant Shawl – Blue Black
Rosella Instant Shawl – Blue Brown
Rosella Instant Shawl – Purple Green
Mahu kelihatan agun dan bergaya di hari raya nanti, dapatkan promosi tudung Allurelady di sini – klik sini
Ada banyak lagi koleksi tudung dijual secara online disini, anda hanya perlu pilih dan bayar menggunakan kad kredit, online transfer ataupun PayPal. Segalanya mudah, hanya dihujung hari. Tudung anda akan sampai depan pintu rumah dalam masa 3-5 hari bekerja.
Jom shopping Tudung Allurelady sekarang!

One thought on “Promosi Allurelady – Beli Tudung Raya 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *