May 30, 2023

Pinjaman Koperasi Kowamas Lulus 3 Hari, Kadar Tetap 3.99% Setahun

Pinjaman Koperasi Kowamas Lulus 3 Hari, Kadar Tetap 3.99% Setahun

Pinjaman Koperasi Wawasan Malaysia Berhad Kowamas | Anda memerlukan pinjaman peribadi segera untuk keperluan membuat rumah, mengubahsuai rumah, perkahwinan, pelaburan, membeli tanah, membeli kereta dan memulakan perniagaan tetapi permohonan pembiayaan anda DITOLAK bank? 
Usah risau, Pinjaman Koperasi adalah alternatif terbaik anda untuk mendapatkan Pinjaman Peribadi tersebut. Kami cadangkan anda membuat permohonan pembiayaan peribadi dengan Koperasi Wawasan Malaysia Berhad ( KOWAMAS ) buat masa ini kerana mempunyai promosi bermula dengan kadar serendah 3.99% hingga 5.85% setahun pada tahun 2019 ini.
Koperasi Wawasan Malaysia Berhad – Kowamas
Kowamas adalah diantara koperasi terkemuka yang bergiat aktif didalam menawarkan produk dan perkhidmatan Pinjaman Peribadi Koperasi kepada Kakitangan Kerajaan & Penjawat Awam di Malaysia. Produk tersebut dikenali dengan nama e-Wawasan.
Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (Kowamas), (dahulunya dikenali sebagai Koperasi Lepan Kabu Berhad) telah ditubuhkan di bawah Akta Koperasi 1993 pada tahun 1998. Penglibatan awal koperasi dimasa itu adalah berkisar dalam perniagaan retail di Kuala Krai dan Kota Bharu, Kelantan
Di antara kelebihan utama produk e-Wawasan yang menjadi tarikan kepada Kakitangan Kerajaan dan Badan Berkanun terpilih ialah :
🔺 Terima pemohon yang mempunyai rekod CCRIS (termasuk CCRIS PTPTN)
🔺 Terima pemohon yang disenarai hitam (CTOS @ Blacklist) dengan syarat tidak melebihi RM50,000 terkumpul pada 3 akaun
🔺 Tidak mengambil kira segala komitment luar 
🔺 Minimum gaji kasar untuk memohon ialah RM1,500.00
🔺 Telah berkhidmat sekurang-kurangnya 1 tahun didalam jabatan @ kementerian.
🔺 Sehingga 60% kelayakan potongan gaji
Ini secara tidak langsung menjadikan permintaan kepada produk e-Wawasan lebih tinggi berbanding dengan permintaan Pinjaman Peribadi yang ditawarkan oleh bank tempatan.
Mohon Segera Hari ini
Kami sedia bantu anda dengan memberikan konsultasi berkaitan dengan Pinjaman Peribadi Koperasi. 
Pinjaman Koperasi Kowamas Lulus 3 Hari, Kadar Tetap 3.99% Setahun
Proses Kelulusan Hanya 3 Hari !
Anda tidak perlu gusar kerana perkhidmatan kami adalah percuma. Anda juga boleh mendapatkan khidmat  nasihat berkaitan penstrukturan semula kewangan anda. Pihak kami tidak akan mengenakan sebarang caj perkhidmatan konsultasi kepada kepada anda sepanjang tempoh kelulusan permohonan pinjaman peribadi koperasi anda.

One thought on “Pinjaman Koperasi Kowamas Lulus 3 Hari, Kadar Tetap 3.99% Setahun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *