May 31, 2023

Menang Contest SEO Tempat Ketiga – Artikel Bedak Asmak

Menang Contest SEO Tempat Ketiga – Artikel Bedak Asmak | Sekali lagi, pihak penganjur Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd mengadakan Contest SEO. Kali ini, produk Bedak Asmak pula dijadikan bahan artikel untuk dipertandingkan. Pertandingan SEO siri 2 ini, adalah kesinambungan daripada Pertandingan SEO Artikel Minyak Herba Asmak yang diadakan tahun lepas.
Menang Contest SEO Tempat Ketiga
Blog ini baru setahun jagung, tetapi saya nekad menyertai Contest SEO ini demi mengasah penulisan dan ingin mencuba sesuatu yang baru. Bersaing dengan otai-otai dan pakar SEO memang satu cabaran yang sukar. Tapi, tak salah mencuba…
Syukur, penyertaan kali kedua dalam Contest SEO membuahkan hasil yang baik. Blog ini berjaya memenangi tempat ketiga dan seterusnya menerima hadiah berupa wang tunai RM1,000 + Barangan Tupperware + Hadiah Sampingan. Usaha selama ini mentelaah ilmu SEO semakin nampak hasilnya. 

[ Baca ] – Menang Contest SEO (Hadiah Saguhati) Artikel Terbaik – Artikel Minyak Herba Asmak

Menang Contest SEO Tempat Ketiga
Saya tahu ramai yang tidak mengenali saya, kebanyakkan blogger yang saya kenal sekarang melalui Facebook pun hanya selepas memenangi Pertandingan SEO Artikel Minyak Herba Asmak dan Artikel Bedak Asmak ini. Semoga dengan perkenalan ini akan mengeratkan lagi silaturahim antara kita.
Buat peniaga diluar sana, inilah teknik pemasaran dan pengiklanan jangka panjang terbaik jika anda mempunyai produk yang mahu dijual. Ini kerana, hampir 75 peratus pengguna akan mencari infomasi dan testimoni pengguna lain sebelum mengambil keputusan membeli produk anda. Artikel review tersebut akan berada di enjin carian selagi blog ini aktif. 
So, jika anda berminat menggunakan perkhidmatan review untuk produk dan bisnes anda. Jangan segan silu untuk menghubungi saya melalui email elihjapahar@gmail.com atau http://www.elihjapahar.com/p/hubungi-saya.html dan kita bincang sampai jadi…

3 thoughts on “Menang Contest SEO Tempat Ketiga – Artikel Bedak Asmak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *