May 31, 2023

Lelong Buku Online Diskaun Sehingga 60%, DVD Percuma

Lelong Buku Online Diskaun Sehingga 60%, DVD Percuma | Perhatian untuk ‘ulat-ulat buku’ dan penggemar bacaan buku Novel & Fiksyen, laman web Kedai Buku Online Bookcafe.com.my akan mengadakan jualan lelong buku online dengan diskaun sehingga 60% dan memberikan anda DVD masakan PERCUMA bagi setiap pembelian buku di laman web mereka.

Bagi yang belum mengetahui BookCafe ini, saya akan terangkan serba sedikit tentang kedai buku online yang paling popular di Malaysia sekarang ini.

Kenali BookCafe

BookCafe adalah sebuah kedai buku online di Malaysia yang menawarkan ribuan tajuk buku terbaik dalam Bahasa Melayu. Bookcafe.com.my telah beroperasi sejak tahun 2007 bertujuan memudahkan pembaca buku untuk mendapatkan buku-buku terbaru dan terbaik yang diterbitkan oleh pelbagai penerbit buku. Memasuki tahun ke-8 beroperasi (2015), Bookcafe mempunyai lebih dari 57,000 pelanggan berdaftar dan ribuan pelawat sehari.

Kelebihan Membeli Buku Online Di BookCafe

Membeli secara online semestinya satu penjimatan dan kemudahan yang terbaik untuk. Namun, membeli di BookCafe bukan saja memudahkan pembelian buku malah banyak tawaran istimeawa yang ditawarkan kepada pelanggan mereka. Antaranya:
1. Diskaun Berganda
2. Penghantaran Percuma.
3. Hadiah Buku.
4. Hadiah Eksklusif

Pelbagai Kategori Buku Online Di BookCafe

Berikut merupakan kategori buku online yang dijual di Bookcafe, anda boleh memilih untuk membeli satu persatu ataupun membeli secara ‘bundle’.

Jualan Lelong Buku Online Diskaun Sehingga 60% dan DVD PERCUMA

Ini adalah jualan lelong buku online untuk bulan Oktober 2016. Dan, saya percaya ramai peminat buku akan gembira mendengar berita baik ini. Ini adalah peluang anda untuk membeli sebanyak mungkin buku yang anda gemari.
Jika anda membuat pembelian dengan jumlah tertentu, secara automatik anda layak untuk hadiah atau keistimewaan berikut:
1. Pembelian RM100 dan keatas – FREE Membership 1 Tahun
2. Pembelian RM150 dan keatas – FREE Shipping + FREE Membership 1 Tahun
3. Pembelian RM200 dan keatas – Cabutan Bertuah Hadiah Buku Bernilai RM100 + FREE Shipping + FREE Membership 1 Tahun
Keistimewaan menjadi seorang member/ahli adalah diskaun 10% sepanjang tahun untuk semua produk di Bookcafe.
Novel Romantis
Mahukan Novel Cinta & Romantik ini milik anda? Jangan tunggu sampai tempoh lelongan tamat..beli sekarang secara online, tunggu saja 2-3 hari buku akan sampai depan rumah anda..
Ingat! tempoh masa promosi adalah bermula dari 6 Oktober sehingga 13 Oktober 2016. Layari laman web Kedai Buku Online – BookCafe.com.my disini. Atau, klik banner dibawah…

Selamat membeli belah buku kegemaran anda..

2 thoughts on “Lelong Buku Online Diskaun Sehingga 60%, DVD Percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *