May 31, 2023

Kalendar Cuti Umum & Cuti Persekolahan Malaysia Bagi Tahun 2017

Kalendar Cuti Umum & Cuti Persekolahan Malaysia Bagi Tahun 2017 | Tahun 2016 hampir dipenghujungnya, bagi anda yang bekerja di perantauan Kalendar Cuti Umum, Cuti Negeri dan Cuti Persekolahan Malaysia Tahun 2017 ini akan menjadi panduan untuk menetapkan tarikh bercuti.
Mungkin ada juga diantara anda yang mahu membeli tiket penerbangan balik kampung halaman pada hari kelepasan umum Malaysia ini nanti. Biasalah, perancangan awal itu lebih baik memandangkan tiket agak murah jika dibeli dengan awal. Untuk pembelian tiket pun lebih mudah dengan adanya Airpaz.

Berikut adalah Kalendar Cuti Umum, Cuti Negeri & Cuti Persekolahan Malaysia Bagi Tahun 2017. Anda boleh memuat-turun kalendar ini dalam bentuk pdf dan print untuk rujukan anda nanti.


Untuk melihat secara terperinci Cuti Hari Kelepasan Am Bagi Kerajaan Persekutuan Malaysia 2017. Anda boleh memuat-turun jadual tersebut pada link dibawah.

Muat-turun sini – Jadual Hari Kelepasan Am Persekutuan Tahun 2017 

Manakala, bagi Cuti Penggal Persekolahan Tahun 2017 boleh dimuat-turun melalui link dibawah ini.

Muat-turun sini – Cuti Penggal Persekolahan Tahun 2017

Planner Tahun 2017

Sebagai langkah penjimatan membeli Planner di kedai buku, disini saya kongsikan dengan anda planner tahunan dan bulanan untuk tahun 2017. Semoga dengan adanya planner 2017 ini, urusan dan perancangan cuti dan kerja anda berjalan dengan lancar.
Sekian, dan semoga kalendar dan planner ini membantu anda nanti.

6 thoughts on “Kalendar Cuti Umum & Cuti Persekolahan Malaysia Bagi Tahun 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *