May 31, 2023

Giveaway Pertama Dari Blog Irda Garmin

Giveaway Pertama Dari Blog Irda Garmin
Memandangkan mood blogging dah meningkat semula, inilah masanya untuk memberikan sepenuh perhatian kepada blog. Bukan full time tapi cukuplah blog hidup dengan entri yang baru. Bila difikirkan balik, sudah lama rasanya saya tak menyertai sebarang contest atau giveaway ni. Last join pun, bulan April yang lepas.
Demi memberikan sokongan padu kepada sahabat alam maya blogger Irda Garmin. Buku motivasi mungkin boleh dimiliki jika bertuah memenangi giveaway hari lahir ini. Seriously, saya jarang baca buku apatahlagi nak beli buku. Saya lebih suka dengar isteri saya bercerita tentang buku yang di abaca berbanding nak baca sendiri. Haha..
Bercerita mengenai blog Irda Garmin, saya mula mengenali beliau pada tahun lepas. Itupun selepas Irda memenangi giveaway saya pada masa itu. Mungkin kerana sifat peramah Irda, saya senang membantu apa saja yang beliau tanya kecuali mengenai Adsense. Sebab saya sendiri tak approve Adsense lagi ketika itu. Tapi, sekarang dah boleh bantu letak iklan Adsense kot haha..
Dengan penulisan yang agak santai, segala info mengenai kewangan, insuran dan coway bila dibaca memang best. Pengalaman dalam bidang perbankan memang sangat-sangat luas dan PR yang sangat baik. Saya pun hampir-hampir nak beli coway ni, boleh cair beb..hahaha..
Okaylah, ini adalah entri penyertaan saya untuk giveaway birthday month Irda Garmin. Anda masih berpeluang menyertai giveaway ini sehingga 4 Disember 2017. 
Nak join? Klik sini..

12 thoughts on “Giveaway Pertama Dari Blog Irda Garmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *