May 31, 2023

Buat Duit Dari Rumah – RM20 Bagi Setiap Kaji Selidik

Para ibu tahu tak, dalam kita duduk-dudk di rumah sambal jaga anak, kita sebenarnya boleh buat duit dalam masa yang sama? Kita tak perlu buat bisnes pun sebab banyak aplikasi dan laman web boleh membantu anda menjana income yang lumayan! 
Buat Duit Dari Rumah – RM20 Bagi Setiap Kaji Selidik
Buat duit online ni bukan setakat buat bisnes baru boleh dapat duit, tapi ada banyak lubuk untuk jana income hanya dari rumah. Jana income 3 hingga 4 angka sebulan dengan jawab survey? Betulkah boleh buat duit?
Buat Duit Dari Rumah – RM20 Bagi Setiap Kaji Selidik
Points yang saya redeem dengan duit (SGD) – Dollar Singapore
Ya, ramai yang dah buat duit dengan hanya JAWAB SURVEY ! kita akan diberikan mata ganjaran untuk setiap kaji selidik yang kita jawab, kemudiannya mata ganjaran@point tersebut akan ditebus samada dalam bentuk duit, voucher atau hadiah.
Pilihan kita dalam bentuk duit dan voucher lah kan? Duit boleh masuk akaun bank atau akaun PayPal. Manakala, voucher boleh ditebus di Zalora, KFC, AEON, Kad Saguhati, dan Produk Percuma.
Daripada banyak masa terbuang sementara anak-anak tidur, tunggu anak balik sekolah tu apa kata para ibu yang rajin tu buat kaji selidik secara atas talian menggunakan laptop/PC atau Smartphone.
Dengan menyertai kaji selidik ini…anda akan..
  1. Dapatkan Wang Sebenar Dengan Hanya Mengisi Kaji Selidik
  2. Daftar laman kaji selidik berbayar secara percuma
  3. Hanya 1 klik, tiada boring yang panjang untuk diisi
  4. Jana pendapatan RM20 bagi setiap kaji selidik
  5. Jana wang dalam masa yang singkat

Banyak laman web yang tawarkan kaji selidik online tetapi saya akan kongsikan dengan anda beberapa website survey yang benar-benar terbukti mereka membayar wang atau voucher. 
Apakah website survey tersebut?
1. YourVoice 

YourVoice merupakan laman kaji selidik yang menyasarkan warganegara Malaysia sahaja. Pendaftaran adalah percuma dan kaji selidik yang perlu anda isi akan dihantar melalui email yang didaftarkan secara berkala. Rewards yang anda akan dapat adalah E-Voucher 11 Street, Lazada, Metrojaya, MyCard, Parkson,Popular, Robinsons, Razer Gold,Skype, Spafinder Wellness 365,Starbucks, Zalora dan paling menarik anda dibayar duit melalui akaun PayPal.
Buat Duit Dari Rumah – RM20 Bagi Setiap Kaji Selidik
Anda akan diberikan E-Voucher untuk pembelian di website ecommerce yang terpilih. E-voucher itu akan digunakan untuk membeli produk menggantikan wang anda. Minimum points yang boleh ditebus adalah 100 points. Setiap survey akan diberikan points 10-50 point. 
Jika anda pilih penebusan ke akaun PayPal, anda perlu membuat satu akaun PayPal menggunakan alamat email dan link kan ke akaun simpanan RHB untuk memudahkan pengeluaran ke akaun anda.
2. Panel Place 

Panel Place pula merupakan laman web kaji selidik yang mengumpulkan beberapa laman kaji selidik seperti Toluna, Rakuten Insight, Globaltestmarket, Valued Opinions dan sebagainya. 
Ada diberikan pilihan untuk tebus  mata ganjaran samada dalam bentuk wang (PayPal) atau E-Voucher untuk pembelian di merchants yang terpilih. 
Terdapat kaji selidik yang ditawarkan diberi ganjaran dari RM5 hingga RM20 jika anda layak menyertai kaji selidik berkenaan. 
Lihat beberapa Testimoni pengguna PanelPlace dibawah ni..
Buat Duit Dari Rumah – RM20 Bagi Setiap Kaji Selidik
Testimoni pengguna Panel Place
Menarik bukan?
Hanya jawab survey je pun boleh buat duit dan beli barang tanpa modal. Ianya 100% PERCUMA dan 100% berbaloi untuk disertai.
Apa yang diperlukan untuk sertai laman kaji selidik ini:-
1. Perlukan masa 5 hingga 25 minit setiap kaji selidik
2. Memerlukan Laptop, PC atau Smartphone
3. Sambungan WIFI atau Mobile Data yang cukup kuat untuk lengkapkan kaji selidik
Berminat? Anda boleh daftar melalui link yang saya sediakan dibawah ni..
PanelPlace http://invol.co/cleg5y
Semoga berjaya dan menjana pendapatan melalui jawab survey online. Kalau bukan mula sekarang, bila lagi kan?
Buat Duit Dari Rumah – RM20 Bagi Setiap Kaji Selidik
Voucehr KFC yang saya dapat..dah habis guna dah! huhu..
Dapat Voucher KFC macam ni, makan FREE lah nampaknya kita..hehe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *