May 30, 2023

Beli Handbag Murah Harga RM20 Dan Keatas (Pre-Order)

Beli Handbag Murah Harga RM20 Dan Keatas (Pre-Order) | Kaum wanita dan handbag tak boleh dipisahkan. Lihatlah mana-mana wanita, pasti akan ada paling kurang pun 1 buah handbag yang akan digunakan. Selain kegunaan untuk menyimpan wallet dan make-up, handbag murah pun boleh digunakan untuk tujuan fesyen.
Untuk mendapatkan handbag murah, ada banyak pembekal di negara ini sebenarnya. Tetapi untuk kali ini, saya akan kongsikan dengan anda pembekal handbag murah (pre-order) dari Sabah. Selain menjual handbag di Sabah, pelanggan yang berada di Sarawak atau Semenanjung Malaysia juga boleh menempah handbag ini dengan harga yang memang tak akan mengecewakan. 
Untuk melihat sendiri handbag yang dijual, lihat gambar handbag dibawah ini…

HARGA : RM23

HARGA: RM38

HARGA: RM35 (2 IN 1)

HARGA: RM28

HARGA: RM36 

HARGA: RM20

HARGA: RM35

HARGA: RM25

HARGA: RM26

Harga Handbag & Postage
Harga yang dipaparkan tidak termasuk postage. Ini bermakna, anda perlu membayar dengan harga handbag + Postage. Harga postage adalah:
Sabah/Sarawak: RM9
Semenanjung Malaysia: RM15
Peluang Perniagaan Secara Full Time/Part-Time
Sesiapa yang berminat untuk menjadi ejen dropship handbag murah, anda amatlah dialu-alukan untuk menyertai kami. Banyak pilihan produk yang dijual, dan keuntungan anda yang dapat. Kami hanya akan membantu anda menempah dan poskan ke alamat pelanggan anda. 
Cara Membuat Tempahan/Order & Pertanyaan Ejen Dropship

5 thoughts on “Beli Handbag Murah Harga RM20 Dan Keatas (Pre-Order)

  1. Harga murah.. Cantik2. Cuma Reen kalau beli handbag atau purse murah, tiap bulan atau 2 bulan skali mesti nak tukar lain.

    Tapi, kalau bli yang atas Rm200..baru la guna sampai rosak. Uhuhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *