May 30, 2023

Airpaz Lubuk Penerbangan Tiket Murah Di Seluruh Dunia

Airpaz Lubuk Penerbangan Tiket Murah Di Seluruh Dunia | Tiket untuk balik kampung hujung tahun ini belum dibeli, perancangan memang nak beli awal tapi masih menunggu-nunggu promosi tiket kapal terbang paling murah (harap-harap ada). Jika tiada promosi, terpaksalah guna tiket waran kerajaan untuk mengunjungi wilayah asal (Kota Kinabalu, Sabah) nanti.
Dalam usaha untuk mencari tiket murah, saya menjumpai satu laman web Airpaz ini secara tidak sengaja. Terkejut saya dibuatnya..rupa-rupanya laman web ini, mengumpulkan semua jenis penerbangan di seluruh dunia. Bukan setakat untuk dapatkan harga tiket yang paling murah, laman web ini juga membandingkan harga tiket mengikut syarikat penerbangan yang ada.
Antara syarikat penerbangan yang terdapat didalam laman web ini adalah:
1. Air China 
2. AirAsia 
3. Batik Air
4. Capital Airlines 
5. Chengdu Air
6. China Eastern
7. China Express Airlines
8. China Southern
9. China United
10. China West Air
11. Citilink
12. FireFly
13. Garuda Airlines
14. Jetstar
15. Joy Air
16. Juneyao Air
17. Kalstar
18. Kunming Airlines
19. Lion Air
20. Lucky Air
21. MalaysiaAirlines
22. Malindo Air
23. Nam Air
24. Nokair
25. Okay Airways
Dan, ada banyak lagi…lihat sini

Mudah Membuat Tempahan 

Dengan hanya memasukkan lokasi penerbangan ke destinasi lain, sekali klik sahaja tiket murah daripada semua syarikat penerbangan yang berkaitan akan dipaparkan. Bukan penerbangan didalam negara saja, malahan di seluruh dunia.
Sebagai contoh…

Kuching (KCH) ke Kuala Lumpur (KUL) – Harga paling murah sekarang ini adalah RM69
Paling menarik? bukan satu syarikat penerbangan tetapi 3 syarikat..Airasia, Malindo Air dan Malaysia Airlines dengan hanya sekali klik pada carian.

Mudah kan? sekarang tak perlu lagi buka laman web ni satu persatu untuk melihat harga tiket murah terkini. Gunakan Airpaz, segalanya mudah hanya sekali klik !

Zaman sekarang ni semua dah mudah, gunakan sebaik mungkin perkhidmatan yang ada. Lepas ni, booking tiket flight dekat Airpaz saja..
Dapatkan tiket murah anda disini – Airpaz 

2 thoughts on “Airpaz Lubuk Penerbangan Tiket Murah Di Seluruh Dunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *