May 31, 2023

7 Laman Web Terbaik Buat Duit Dengan Mengisi Survey

Buat Duit Dengan Mengisi Survey | Dalam dunia maya ini, pelbagai cara untuk kita buat duit. Ianya terpulang dengan kita nak buat duit dengan cara apa. Buat duit secara online terbukti lumayan dengan mempelbagaikan kaedah untuk memperolehi ganjaran. Sebagai contoh, menyertai affiliate program, dropship, dan sebagainya.

7 Laman Web Terbaik Buat Duit Dengan Mengisi Survey
Kali ini, saya akan kongsikan dengan anda cara bagaimana buat duit dengan mengisi survey. Ada yang kata tak ada masa nak mengisi, tetapi hakikatnya mereka itu tiada niat nak buat duit. Saya cadangkan cara buat duit dengan menjawab atau mengisi survey ini bagi yang mahu Buat Duit sahaja!
Bagi memudahkan anda, saya kongsikan #7 laman web untuk mengisi survey nanti..anda boleh pilih mana satu yang terbaik, atau daftar je semua..email pemberitahuan akan dihantar melalui email korang sekiranya terdapat survey terkini ditawarkan..

7 Laman Web Terbaik Buat Duit Dengan Mengisi Survey

#1 – Valued Opinions

Valued Opinions menawarkan survey dengan bayaran bermula dari RM1 hingga RM7. Apabila mencapai jumlah minimum iaitu RM30, anda boleh menunaikan duit tersebut dengan voucher Aeon, Voucher KFC dan Pizza Hut. Tawaran menjawab survey akan dihantar melalui email dan perlu diisi segera memandangkan terdapat quota limit yang telah ditetapkan. – Daftar
#2 – GlobalTest Market

GlobalTestMarket juga menawarkan voucher atau E-Voucher untuk diredeem, tetapi jumlah point yang terkumpul daripada mengisi survey boleh ditukarkan kepada duit iaitu minimum RM10 bagi setiap 375 points. 
#3 – PanelPlace

PanlePlace pula menyenaraikan laman survey kepada anda yang boleh ditukarkan points kepada duit. Terdapat banyak laman web mengisi survey didalam PanelPlace ini. – Daftar
#4 – Toluna

Toluna merupakan laman survey yang popular. Ramai yang menyertai survey mereka kerana terdapat banyak tawaran untuk menukar point yang terkumpul seperti Cash, Cek, Voucher, E-Voucher, Lucky Draw, Donation, dan Product. Jika mahu menukar kepada duit? RM20 layak ditukarkan bagi 16000 points. 
#5 – YourVoice

YourVoice menawarkan penukaran duit sebanyak USD20 bagi 250 points yang terkumpul. Selain itu, points juga boleh ditukarkan kepada ganjaran Voucher – Daftar
#6 – YouGov

YouGov menawarkan penukaran points terkumpul dengan E-Gift Voucher Zalora, Air Asia BIG Points, UNICEF Donation dan SGD25 bagi setiap 5000 points. 

#7 – OpinionWorld

OpinionWorld merupakan laman web paid survey di Singapore. Points yang terkumpul boleh ditukarkan kepada duit tunai melalui Paypal, dan juga E-Gift Voucher bagi Amazon, Lazada dan banyak lagi. – Daftar
Ini hanyalah 7 laman web paid survey yang pernah saya join. Ada banyak lagi sebenarnya, tetapi 7 ini adalah yang terbaik untuk anda join sebabnya points boleh ditukar kepada duit. Inilah caranya buat duit secara online, samada menggunakan laptop, desktop atau smartphone anda boleh menjawab survey yang diemailkan terus kepada anda.

7 Laman Web Terbaik Buat Duit Dengan Mengisi Survey

Raya tak lama lagi dah, 2 bulan lagi kot..inilah masanya jawab online survey habis-habisan untuk tambah duit raya nanti. Buat duit dengan handphone ja ya..janji ada data !

6 thoughts on “7 Laman Web Terbaik Buat Duit Dengan Mengisi Survey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *